Altijd als eens een kijkje onderwater willen nemen? Dit is nu mogelijk voor een wel hele scherpe prijs. Je koopt de waterwolf onderwatercamera nu namelijk voor maar € 119.95. Met een opnametijd van 4 uur kun je met de waterwolf 1.1 onderwatercamera perfecte observatie sessies uitvoeren. Maar niet alleen het gedrag van de karper kun je observeren. Je komt er natuurlijk ook direct achter hoe de bodem eruit ziet.

Leuk en leerzaam
Het is echter niet alleen leuk om het gedrag van de karpers te observeren, je leert er ook nog eens veel van. Een nieuwe rig of loodmontage kun je perfect testen wanneer er een waterwolf 1.1 onderwatercamera aan jouw lijn hangt. Waarom prikte de rig wel of waarom prikte deze juist niet? Alles wordt duidelijk met een waterwolf camera aan de lijn!

Levering en montage
Wil je de waterwolf optimaal gebruiken voor het bodemvissen op karper dan raden wij echter de botomfishing kit aan. De WaterWolf Bottom Fishing kit is speciaal ontworpen voor de karpervisser. Door de WaterWolf bottom fishing kit samen met de WaterWolf HD onderwater camera te gebruiken kun je nu je eigen water gaan ontdekken. Je kunt met de WaterWolf HD onderwater camera samen met de Waterwolf Bottom Fishing kit een behoorlijke afstand werpen zonder dat de camera op zijn kant zal landen. Goede beelden zijn dan ook gegarandeerd!

De complete set koop je hier voor €144.95