Onze West-Vlaamse, artisanale boilietrots The King Bait Shop is terug van weggeweest! Niet dat jullie als klant er veel van gemerkt zullen hebben; onze makker Jeroen Verhoye nam sinds kort de touwtjes van het ambachtelijke bedrijfje over waardoor bewezen toppers als Royal, C.O.C.K., KingFish, Tropical Tuna, Hareng,… terug volop verkrijgbaar zijn voor het grote publiek, én voor de karpers die duidelijk pap lusten van het aas van The King Bait Shop.

king3

king4

Jeroen en de zijnen benadrukken dat The King Bait Shop nooit massaproductie en -verkoop zal nastreven; énkel kleine productieschaal voor iedereen die zijn geliefde vissen nét iets meer wil bieden. Kwaliteit boven kwantiteit dus. Alle aas van The King Bait Shop wordt bovendien 100% met CC Moore ingrediënten gerold, nogmaals het bewijs dat de kwaliteit steeds top is. De klanten van The King Bait Shop weten dit, niet verwonderlijk dat ze behalve lokaal tot ver daarbuiten klanten hebben!

king5

king7

king2

Bij The King Bait Shop zijn ook droge ingrediënten verkrijgbaar. Voor verdere informatie, prijzen en bestellingen contacteer Jeroen Verhoye op 0032 (0)474 53 08 95 of mail kingbaitshop@gmail.com

www.facebook.com/TheKingbaitShop

king 6