MC#4

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″][rev_slider_vc alias=”mc#4″ title=”MC#3″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text animation_loading=”no” animation_loading_effects=”fade_in”]

MC#4

Row, row, row your boat. Voor het vierde nummer van hét cultkarpermagazine van de Benelux nam Monkey Climber de ferry naar moederland Engeland voor een bewogen interview met een erg recht door, euhm, zee Rod Hutchinson. Hip(s)! Of dat land écht wel de bakermat van het karpervissen is, trekt Wulf Plickat in dit nummer onomwonden in twijfel. Wat had je anders verwacht van een Duitser? Het beste sinds zee hair brengen we je in The Chod Cookbook. Estertje hier, boterzuurtje daar, snuifje zout, black pepper en je bent niet langer een choddy noddy. Getrokken uit de Limburgse chodmodder, ook wel Tattie genaamd, is het vervolgens aan Dennis Hellings. Geen klein bier voor deze kleine held, maar het betere targetwerk. Klein versus groot is ook de rode pilkerdraad in Kwintje & De Reus, een verhaal recht uit de buik(boot)!

Wat je nog verwachten kan? Sympatico Mario Taal is nog zo’n gek die het Kanaal oversteekt om ’t Eiland te bevissen. Stef Baekelandt is dan weer een kanaalvisser pur sang die ons zijn weldoordachte BBSB-rig uit de doeken doet. Blowback, springback, what’s in a name?

Vervolgens brengen we nog het complete Off The Hook verhaal van een stel karpervissers dat ei zo na op de Maas verzuipt, in Fishues eentje die per se tussen de vissen wil zwemmen en tot slot in Living under Water nog een malloot die ergens in de onder(water)wereld blijven zweven is. Of we helemaal Van God Los zijn? Bart-(J)aap Koorn vertelt het jullie als afsluiter!

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][az_lightbox_image imgmode=”responsiveimg” animation_loading=”no” animation_loading_effects=”fade_in”][/vc_column][/vc_row]