MC#6

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″][rev_slider_vc alias=”mc#6″ title=”MC#6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text animation_loading=”no” animation_loading_effects=”fade_in”]

Nummer zes alweer van het meest alternatieve karpermagazine dat er in ons taalgebied te lezen valt, Monkey Climber. Hoofredacteur Giovanni Vanhooren en zijn monkey crew hebben er weer een opzienbarende uitgave van weten te maken. Niet alleen inhoudelijk, maar ook qua beeldgebruik en vormgeving.

Zoals vanaf het begin eigenlijk de bedoeling was, in deze uitgave ook ruimte voor een andere vissoort dan karper alleen. De beleving van snoek- en bellyboatvisser Roy Vanstreels is er niet minder om. De overige artikelen – van schrijvers uit diverse landen – focussen op onze favoriete vissoort. Zoals een lekker interview met oudgediende Michael Flossdorf, een verhaal over een put middenin Madrid, en een kennismaking met een Nederlands duo die we gerust stuwmeerfreaks mogen noemen in ‘Reservoir Dogs’.

Rini Groothuis sprak in zijn eerste boek over monsterkarpers uit Witwatersrand, Zuid-Afrika. Die bewuste alinea ben ik nooit vergeten. Roderick Langeveld en Ronald Margadant ook niet, getuige een avontuurlijk relaas van de Tsaneendam. Wat een expeditie en wat is er nog veel te ontdekken. Verder nog een kenmerkend verhaal uit Engeland, eentje over kanaalvissen in Frankrijk – maar dan wel direct uit de eerste hand – en als afsluiter een relaas vol beleving vanaf een Belgisch kanaal.

Naast je eigen De Karper (KSN) zeker een magazine dat je gelezen moet hebben. En als dit het duivelse nummer was, ben ik benieuwd naar het goddelijke #7 (Fred van Schaik)

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][az_lightbox_image imgmode=”responsiveimg” animation_loading=”no” animation_loading_effects=”fade_in”][/vc_column][/vc_row]