MC#2

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″][rev_slider_vc alias=”mc#2″ title=”MC#3″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text animation_loading=”no” animation_loading_effects=”fade_in”]

MC#2

Dat Monkey Climber magazine niet verlegen is om een statement te maken, bewees het blad meteen met zijn tweede nummer. Een karperblad zonder vis op de cover? Helemaal ongezien, maar gelukkig niet ongehoord want deze editie met Alijn Danau’s sterke karakterkop en priemende blik als façade was in een mum van tijd sold out! Meteen een cult collector’s item, in bepaalde kringen dan toch, wat voor ons, de makers van het blad, uiteraard extra leuk is.

Behalve de impressionante shoot bij Alijn thuis, gunde ook niemand anders dan kervers Beneluxrecordhouder Kurt van Cauwenbergh – voortaan door het leven met Longshanks als middle name – een diepgaande kijk in de enige drie rigvariaties die hij voor zijn visserij gebruikt. De timing kon overigens niet beter zijn dat Nick Helleur in het land was, we ‘m tijdens een inmiddels legendarische gezamenlijke sessie mochten interviewen en hij en passant na een uur vissen een ei zo na vijftiger van ons thuiswater op de kant trok. Nick maakte het de Monkey Climber lezer nochtans meteen duidelijk: niet die dikke vissen, maar sfeer, beleving en kameraadschap is wat écht telt. En ook: there’s always a fish to fish for!

Verder in dit nummer nog: Carwash Poeli, Tony Davies-Patrick in Italië, Blup Fiction, Martin – I wish I was a – Bowler over grote kroezen, Mark Dorners Stahl und Beton, Christian Kessler, Davy Claus, Alexander Kobler, Steve Ricketts en de ongeëvenaarde Ben Hamilton. Door de massale vraag wordt een herdruk momenteel overwogen.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][az_lightbox_image imgmode=”responsiveimg” animation_loading=”no” animation_loading_effects=”fade_in”][/vc_column][/vc_row]