Persbericht: Hengel Expo vervroegd dit jaar

Het hengel seizoen moet nog van start gaan, maar Kortrijk Xpo maakt zicht nu al klaar voor de 14de editie van Hengel Expo, en dit op zaterdag 9 en zondag 10 november. Deze 2 jaarlijkse editie is meteen ook de grootste en mooiste hengelsportbeurs van België. Alle hengelaars uit België, Noord-Frankrijk en Zuid-Holland kijken er dan ook reikhalzend naar uit.

Op Hengel Expo vind je alles van en voor hengelaars Hengelen is al geruime tijd opnieuw hot. Meer en meer jongeren hebben de smaak te pakken. En met reden. Hengelen is een boeiende en fascinerende sport die overal in België en omstreken kan beoefend worden.

Op Hengel Expo 2019 zal er dan ook een veelzijdig aanbod zijn voor jong en minder jong, voor zowel de recreatieve als de sportieve visser: een speakers corner waar bekende gepassioneerde hengelaars hun verhaal zullen mogen doen, boekpresentaties, films, modeshows, wedstrijden met mooie prijzen, een jeugdactie, visvijvers, een werpruimte, interessante en verrassende regio’s, en veel meer. Kortom, meer dan 10.000 m² hengelsportplezier. Ook Monkey Climber is met een nieuwe stand en pak nieuwigheden terug van de partij na een editie van afwezigheid.

Hengel Expo kan met vrienden of in familieverband bezocht worden. En daarom mogen kinderen tot 12 jaar dit jaar de beurs gratis bezoeken.

In het ‘Hengelcafé’ kan je gezellig even bijpraten en uitrusten met een lekker hapje en drankje.

Praktisch:

Hengel Expo 2019:

- zaterdag 9 november (9.00 tot 18.00u)

- zondag 10 november (9.00 tot 17.00u)

Hallen 4 & 5 van Kortrijk Xpo (België) 

 

www.hengelexpo.be