Ben jij opzoek naar een betaalbare hoge kwaliteit voerboot? Dan ben je bij Fish Inn Hengelsport in Venlo aan het juiste adres. Hier zijn namelijk de nieuwe Navic voerboten verkrijgbaar.

Fish_Inn_Navic_iCatcher

Zoals jullie vast al gezien hebben zijn deze boten gebouwd uit reeds bestaande mallen. Echter is het complete binnen werk vernieuwd om de Navic voerboten nog minder storingsgevoelig te maken. Zo zijn de Navic voerboten de eerste voerboten die op een 5.8GHZ frequentie draaien om storingen uit te sluiten en maximaal bereik te garanderen.

Navic Handset 

Ieder specifiek model heeft specifieke eigenschappen en hierdoor ook voordelen ten opzichte van een andere Navic boot. Zo is de Navic Navitec super compact en heeft deze voerboot toch een capaciteit van 1.5kg. De Navic Icatcher is daarentegen een stukje groter en heeft als voordeel dat deze voorzien is van een dubbele voerbak en standaard uitgerust is met een verstraler.

Navic Scavenger 

De Navic Scavenger is het paradepaardje onder de Navic voerboten. Deze grote voerboot is maar liefst 68x49x25cm groot en heeft een voercapaciteit van 4kg verdeeld over 2 bakken die apart te bedienen zijn.

Iedere Navic voerboot is leverbaar met Lood of lithium accu’s en is uit te breiden met een los leverbare visvinder. Ook is er van ieder boot een Pro model beschikbaar dat voorzien is van GPS. Wil jij meer informatie over de Navic voerboten klik dan hier