Exclusive Baits staat al sinds jaar en dag voor aas van Belgische bodem én van uitmuntende kwaliteit. En wij kunnen het weten: we visten er zelf reeds uitvoerig mee 🙂

Recent voegde zaakvoerder Michael Van der Putten aan zijn gedegen gamma een range Natural Foods toe, stuk voor stuk waargaloze topproducten die diverse toepassingen hebben! Van boilies tot stick- en zigmixen! Hierbij een overzicht van de nieuwe producten binnen deze range:

  • Gedroogde garnaaltjes zijn ewitrijk, een gemiddelde van 55% eiwit en een 8% vet en zijn zeer goed verteerbaar. Ze bevatten ook essentiële aminozuren en bevatten van nature caroteen wat de kleuren ondersteund bij koi’s.
  • Gedroogde meelwormen zijn een eiwitrijke smakelijke voeding voor vissen. Meelwormen zijn eigenlijk geen wormen, maar larven van de meeltor. Ze worden gekweekt op plantaardige voeding.
  • Gedroogde zijderupsen zijn voor vele dieren een gezond en goede eiwitrijke bijvoeding. Met 52% a 55% aan ruw eiwit en een ruw vet gehalte van om en bij de 28% is dit zeer voedzaam voor vissen. Gemakkelijk te vermalen om in grondvoeders of in je boiliemix te gebruiken.

Nog meer info via deze link:
https://www.vdpfishingproducts.com/product-c…/natural-foods/