Full MC#16 Review and Imagery

 

De nieuwste editie van Monkey Climber magazine verscheen afgelopen zomer een en ander verhinderde ons tot nu toe om een (p)review online te zetten. Een review in de vorm van een recensie is het alvast niet – dat zou nog maar al te gek zijn over je eigen creatie – een preview van wat dit nummer te bieden heeft is het wél, met een summier overzicht van alle artikels.

Een fokkin' razende intro over Emiel & Cyriel, twee jonge bloedhonden op de roadtrip van hun leven! Starting off the wall!

Bounded by Blood. Hoe een Belg en een Engelsman al eind jaren '70 voor het leven met elkaar verbonden raken lees je in Those were the days, een wervelend interview en een brok geschiedenis die nooit eerder gepubliceerd werd. Over De Zelzaatse, over de start van het VBK, over het KK en over de Congo, over Bruce Ashby en John Harry, over horten en stoten, vele stoten zelfs, over het leven en na het leven... Voor dit huzarenwerkje scanden we zelfs meer dan 1.000 dia's uit de archieven van Frans Weemaes en Bruce Ashby himself

Poach Life. Over het zeemzoete - ahum - stropersbestaan van Reagan Betts, een jonge, nobele en onbekende Engelsman die ervoor kiest niet de platgewandelde paden te betreden maar wél op zoek te gaan naar 't onbekende. Een hele opgave in de UK, zo blijkt, maar wel eentje met zuur te verdienen suprises! 

Running Water is een begrip dat veel vissers onder ons ongetwijfeld kennen van de spetterende YouTube video’s die vol staan met prachtige vissen en snoeiharde runs op de meest ruwe locaties die je maar kan bedenken of bevissen. Maar wie zijn nu deze personen – voor velen nobele #nofame onbekenden – die zo keihard werken en meestal net dat halsbrekende randje opzoeken om deze crazy, next level vids te kunnen maken? In deze editie van Monkey Climber maken we kennis met de crew; om daarna per jaargang minstens één van hun übervette verhalen met jullie hier in print te delen. Like crew, like glue, here we go!

Against the wall, het unieke levensverhaal van de oude grijzen van aan de muur. True stories only!

Forgotton Flavours. Le Grenouille en zijn verzameling potjes, flesjes en poedertjes. Een reportage van de hand van onze redactie waar reeds een pak respons op kwam! Samen met de release van ons magazine dropten we ook de Belgian Chocs, een pop up collab met Forgotten Flavours, die in een mum van tijd uitverkocht!

Hands across the ocean, of hoe de American Carp Society daar ergens ver over de plas inspiratie puurt uit een magazine als het onze. En ook hoe het karpervissen daar nog in zijn pioniersschoentjes staat, adembenemend gewoon! 

Nog géén lid of moet je je abo nog verlengen?

Een jaarabonnement op Monkey Climber kost slechts 15,99 euro en kan genomen worden via overschrijving op rekeningnummer IBAN = BE27738023294873, BIC/SWIFT = KREDBEBB, op naam van Monkey Climber Magazine, t.a.v. Giovanni Vanhooren, Stationsstraat 75, 8460 Oudenburg, België met volledige vermelding van naam en adresgegevens. 

Of laat het abonnementsgeld jaarlijks van je rekening afschrijven door volgend document in te vullen: monkeyclimber.be/mandaat