Fish Inn hengelsport heeft weer enkele prachtige JRC aanbiedingen voor jullie klaarstaan. Het aankopen van een nieuwe brolly, stoel of tas is nog nooit zo gunstig geweest! Onderstaan nemen we de beste aanbiedingen met jullie door.

JRC_Contact Oval

JRC Contact Oval nu voor € 89.95

Meer hoofdruimte nodig? Dankzij het intelligente lage profiel van het spreidsysteem is de ruimte onder de paraplu enorm vergroot. De JRC Contact Oval heeft een nylon tentdoek met een PU coating dat zorgt voor een waterdichtheid van maar liefst 5000HH.

JRC_Zip_Brolly

JRC Contact Zip Brolly nu voor € 99.95

Heb je meer behoefte aan een compleet gesloten shelter zonder gebruik te hoeven maken van een losse overwrap? Om deze JRC brolly nog eenvoudiger te maken hebben de ontwerpers ervoor gekozen om het frontpaneel drie opties mee te geven. Zo kunt u er een volledig groen, transparant of mozzy mesh paneel in bevestigen.

JRC-Contact_Lite

JRC Contact Lite Chair nu Voor € 34.95

Heb jij al vaker een gasten stoeltje willen kopen voor het geval dat je vismaten op de koffie komen? Voor nog geen 35 euro koop je nu een stoeltje dat ondanks de lage prijs toch voorzien is van 4 verstelbare poten, de ideale gastenstoel!

Wil je meer informatie over deze producten, klik dan op de links.