Dit weekend: Opendeurdagen Carplevel met zotte acties én gratis Monkey Climber magazines!

Onze vrienden van Carplevel houden dit weekend op zaterdag 2 en zondag 3 maart hun traditioneel jaarlijkse opendeurdagen. Carplevel is zeer ruime en gerieflijke karperzaak van de nieuwe generatie: alle hedendaagse topmerken onder één dak, steeds een ruime voorraad, altijd klaar met raad en daad. Kortom, een winkel met een hoge vinger-aan-de-pols mentaliteit! 

Speciaal voor het opendeurweekend heeft Carplevel alvast volgende acties in petto:

  • 10% korting op het volledige (!) gamma  (met uitzondering van reeds lopende acties zoals boilie bulkdeals);
  • 50% korting op alle (!) freezerbaits op voorraad, doe er jullie voordeel mee;
  • aan de hand van een tombola verloot Carplevel ook nog eens 3 waardebonnen ter waarde van maar liefst 500 euro/stuk!

Uiteraard zullen allerlei demonstraties zijn van verschillende merken. En als dat nog niet genoeg is doen wij van Monkey Climber magazine er ook nog een schepje bovenop. As we speak gaat er een doos magazines met de koerier richting Carplevel zodat de eerste 25 bezoekers op zaterdag en de eerste 20 op zondag een gratis proefexemplaar van ons blad mogen ontvangen! 

Het opendeurweekend van 2 en 3 maart is voor de boys van Carplevel ook nog eens bijzonder speciaal dit jaar: naast de huidige winkel wordt datzelfde weekend hun nieuwe gedeelte Hengelsport Heusden-Zolder geopend, dé stek voor alle andere hengelsportdisciplines. Ook hier geldt het gehele weekend 10% korting op het volledige gamma en zullen er verschillende prijzen verloot worden. Allerlei demonstraties op beiden dagen ook weer met als hoofdgast op zaterdag niemand minder dan roofvislegende Luc Coppens!

Naar goede gewoonte is de hamburgertent ook twee dagen aanwezig.

Plaats van afpsraak:

Carplevel - Hengelport Heusden-Zolder

Beringersteenweg 108 bus 2

3550 Heusden Zolder