Fish Inn heeft groot ingekocht. Vandaar dat jij nu een Daiwa Emblem QDA big pit molen koopt voor nog geen 120 euro. Toch heb je voor deze lage prijs een brok Daiwa kwaliteit in handen. Deze molen is namelijk voorzien van alle functionaliteiten die een Big pit molen nodig heeft.

De Daiwa Emblem QDA heeft namelijk een zeer nauwkeurige quick drag hiermee kun je uiterst snel en nauwkeurig reageren op de bewegingen van de karper. Ook beschikt deze Daiwa Emblem molen over een air rotor en air bailing arm. Deze 2 onderdelen zijn uiterst licht maar toch super sterk.

De oversized big pit spoel zorgt voor een perfecte lijnopwikkeling. Dit samen met de super slow osculation zorgt voor extra lange worpen zonder hier extra inspanning voor te hoeven leveren. Met een Daiwa Emblem onder een 3lb karperhengel liggen afstanden van 130 meter dan ook binnen handbereik.

Binnen de Daiwa Emblem QDA serie zijn 3 modellen verkrijgbaar met ieder hun spoelcapaciteit en formaat. Het 5000 model is in dit geval het kleinste waarbij de 5000LD (long distance) extra veel lijn capaciteit heeft. Het 5500 model is een stukje groter en kan 460 meter 0.35mm lijn kwijt. Iedere Daiwa Emblem QDA wordt geleverd met reservespoel!

Je bestelt de Daiwa Emblem QDA hier