[rev_slider cczwolle]

Nog géén Monkey Climber abonnee? Shame on you! Of dat is blijkbaar toch wat ze bij CC Moore moeten menen. Wij vielen prompt van onze stoel bij het voorstel van de vermaarde Engelse kwaliteitsaasfirma: “Of we geen interesse hadden in een wervingsactie waarbij maar liefst 150 nieuwe Monkey Climber magazine abonnees een waardebon van 20 euro krijgen?” Tuurlijk, bring it on!

Hoe de actie in zijn werk gaat? Simpel: u bezoekt op 8 of 9 februari de Monkey Climber stand op Carp Zwolle 2014 en wordt er voor slechts 15,99 euro abonnee van het bijzonder eigentijdse Nederlandstalige karperblad dat een duidelijke link naar het oldschool verleden nooit schuwt. Daarvoor krijgt u twee nummers (Winter / Zomer) én nu exclusief op Carp Zwolle 2014 dus ook een CC Moore waardebon t.w.v. 20 euro!

Deze bon is enkel en alleen tijdens het beursweekend in te ruilen op de CC Moore stand. Actie voorbehouden voor de eerste 150 nieuwe Monkey Climber abonnees op Carp Zwolle, wees er snel bij! Houdt geen verdere aankoopverplichtingen, noch automatische abonnementsverlening in.

Waarvoor de CC Moore bon gebruiken?
CC Moore hoeven we u uiteraard niet meer voor te stellen, zeker dat quasi iedere karpervisser wel een favoriet topproduct van hen in huis heeft. Toch vestigen we graag even de aandacht op tal van nieuwigheden die CC Moore op Carp Zwolle in primeur aan u voorstellen zal. Hierbij meteen enkele ideeën waarvoor u uw bon kan gebruiken.

Zo zullen voor het eerst de nieuwe Northern Specials Cork Ball Pop Ups in 16mm verkrijgbaar zijn, ideaal voor chod rigs en presentaties waarbij een extreem drijfvermogen gewenst is. Iets waar wij op de Monkey Climberredactie alvast erg naar uitkijken! Verder presenteren de jongens van CC Moore hun nieuwe, fenomenale Bait Boosters in 1l flessen, beschikbaar in de smaken: Cream – Fish – Fruit en Spice. De Liquid Foods range werd ook uitgebreid met twee kleppers van formaat, waaronder de werkelijk onweerstaanbare Salmon Amino Compound. Deze uitstekende attractor verspreidt zijn natuurlijke voedselsignalen efficiënt in alle waterlagen van het aangevoerde gebied. Ook is er Liquid Robin Red®, dit is hét enige vloeibare alternatief voor de originele Robin Red®! Werkelijk een verbazend product samengesteld met de enige echte Haith’s Robin Red® en met goedkeuring van John E Haith’s.

De grootste en langverwachte Europese CC Moore primeur is echter Equinox, de nieuwe boilie in de CC Moore range. Na meer dan een jaar van uitgebreid testen door het team van consultants en fieldtesters wereldwijd is Equinox als bijzonder geslaagd uit de tests gekomen met verbluffende resultaten tijdens zelfs de meest ongunstige omstandigheden. Getuige daarvan de vele vangstberichten de we op de CC Moore Facebookpagina zagen voorbij komen. Net als bij de andere CC Moore boilie ranges omvat de Equinox range naast Freezer en Shelf Life boilies (10-15-18 en 24mm) ook Equinox Bait Dip, Pop Ups , Pellets , Stick Mix, Hard Hookbaits en Base Mix.

Bovendien verloot CC Moore onder haar klanten op Zwolle nog een heuse Aqua M3 bivvy + 250kg CC Moore boilies naar keuze aan een gelukkige winnaar!

Graag tot op Carp Zwolle 2014, Monkey Climber en het voltallige CC Moore team kijken er alvast naar uit!
https://monkeyclimber.be
http://ccmoore.com

Leave a Reply