CARP ZWOLLE 2020 - Plattegrond, lezingen en meer

Over iets minder dan 3 weken is het eindelijk zo ver: CARP ZWOLLE 2020. De beurs waar je heel het jaar likkebaardend naar uitkijkt. Van 31 januari t/m 2 februari staan de IJsselhallen in Zwolle in het teken van Karpervissen. Alle nieuwe producten, merken en grote namen komen 3 dagen bij elkaar voor Europa’s grootste en mooiste karperbeurs. Dit mag je niet missen!

De deelnemers zijn bekend

Alle deelnemers voor de 26e editie van CARP ZWOLLE zijn inmiddels bekend. Dit jaar vind je 143 verschillende stands verdeeld over 20.000 m². Dit kunnen zowel grote als kleine bedrijven zijn. Wil jij weten of jou favoriete merken dit jaar aanwezig zijn, bekijk dan de deelnemerspagina. Monkey Climber vind je alvast opnieuw terug in Hal 2, in onze vertrouwde hoek vlakbij de KWO stand.

Ook is deze week de plattegrond vrijgegeven voor het grote publiek. Uiteraard vind je deze ook op de website van CARP ZWOLLE. Handig om alvast je routes uit te stippelen. 😀 

Lezingen

Op de Zwolse karperbeurs worden ieder jaar verschillende lezingen verzorgd. Tot nu toe zijn de eerste 2 lezingen bekend gemaakt. De eerste lezing is die van Michiel Pilaar en Mark Hofman. Deze lezing is genaamd ‘Extreme Roadtrip: XXL karpers uit 8 landen in 1 jaar’. Zoals je van de heren gewend bent zal deze lezing bol staan van mooie verhalen, dikke vissen, handige tip en een berg humor. 

De tweede lezing wordt gehouden door Christopher Paschmanns en Andreas Hetzmannseder. Tijdens deze Duitse lezing nemen de mannen je mee naar grote meren, rivieren en kanalen en vertellen je alles over hun visserij. 

Koop je tickets alvast online

Het gaat momenteel erg hard met de ticketverkoop. Wil jij zeker zijn van een kaartje, zorg er van voor dat je er op tijd bij bent. Tickets aan de deur kosten 16 euro terwijl je online slechts 13 euro betaald. Bovendien maak je met een e-ticket kans op een mooie visvakantie en ontvang je van de KWO community 3 gratis films. 

Klik hier om alvast je kaarten te kopen  

carp zwolle 2020

De beurs begint op vrijdag 31 januari 2020 om 09:00 uur. Zowel op vrijdag als op zaterdag is CARP ZWOLLE 2020 open van 09:00 uur tot 17:00 uur. Ook op zondag 2 februari opent de beurs om 09:00 maar sluit een uurtje eerder, om 16:00 uur. Wil jij meer weten over de 26e editie van CARP ZWOLLE breng dan vooral een bezoekje aan www.carpzwolle.nl. Hier vind je alles wat je moet weten!