Carp Zwolle 2020 beursnieuws POLE POSITION, GRADE en SAGA

Uiteraard zijn de merken POLE POSITION, GRADE en SAGA weer van de partij in Zwolle. Ook dit jaar weer met een aantal nieuwe en innovatieve producten. Je kunt ons vinden op stand nummer 417. Hieronder alvast een sneak preview van een aantal nieuwe producten. Voor het volledige pakket nodigen we jullie graag uit om een bezoek aan onze stand te brengen!

pole position

 

Fixaligners

Dit buitengewoon innovatieve product is in de eerste plaats een hulpmiddel om de haak beter te laten draaien /inhaken. Er wordt een  kunstmatige, zeer stijve verlenging van de haaksteel gecreëerd. Tegelijkertijd vormt  de aligner een geheel  met een stijf rubbertje op de haaksteel dat de hair fixeert en dus op de goede plek houdt.  De hair vertrekt dus altijd vanuit de ideale positie vanaf de haaksteel. Het bovenste gedeelte van deze volledig unieke fixed hair aligner geeft tevens ruimte om op te schuiven over de haaksteel gedurende de inhaking en dril van een vis. Na de vangst kan de fixed hair aligner weer in zijn oorspronkelijke positie worden gebracht. Verkrijgbaar in een small eb medium versie. Check de video hier.

Pole position Rizers

De Rizer is een ware lust voor het oog. De full Carbon body is te combineren met 5 verschillende kleuren magneetkoppen. De hanger kan verzwaard worden met het bijgeleverde gewichtje. Daarnaast kun je kiezen voor de stainless ballchain versie of voor de black edition met normale ketting. Het easy release connector systeem staat garant voor een snel en veilig transport. Beide uitvoeringen zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. Check de video hier. 

CS Safety Leadclip System/Leader

Dit uiterst innovatieve lead clip systeem onderscheidt zich door het feit dat de leader/hoofdlijn niet meer geheel door de clip heen loopt. Middels een speciaal ontwikkelde Central Shocker Snap & Pin vertrekt de rig vanuit de zijkant van de clip, waardoor de vis zich direct op het volledige loodgewicht zal prikken. Zodra de vis met zijn kop gaat schudden zal het ‘shocker effect’ optreden en een twee keer zo snelle beetregistratie plaats vinden. Bij een eventuele lijnbreuk kan de vis zich van het gehele systeem ontdoen en daarmee wordt de visveiligheid ten allen tijde gewaarborgd. Door het specifieke, gestroomlijnde design van dit unieke en subtiele systeem blinkt het uit in effectiviteit! Zowel met als zonder leader verkrijgbaar en in de kleuren weedy green en muddy silt. 

LICHTERE VERSIES VAN HET CENTRAL SHOCKER SYSTEM!

Het Central Shocker lood sloeg in als een bom en was in de gewichten vanaf 113gr tot 172gr leverbaar. Omdat we veel vraag kregen naar lichtere varianten zijn nu ook de 99gr en de 84gr Action Packs tijdens Carp Zwolle verkrijgbaar! 

Slackliner Fluorocarbon

100% Fluoro Carbon. Een zeer snel zinkende, slijtvaste en goed te werpen 100% fluoro carbon hoofdlijn die onder water vrijwel geheel onzichtbaar is. Door de beperkte rek is deze lijn zowel voor de visserij op korte als op lange afstand een perfecte keuze. Bekijk de video hier.

Tungsta Flex

Dit gecoate onderlijnmateriaal heeft een extreem sterke en matte coating, die voorzien is van tungsten om ervoor te zorgen dat het materiaal nog sneller naar de bodem afzinkt. De coating zorgt ervoor dat zelfs tijdens extreme worpen de onderlijn niet in de war raakt. Daarbij brengt het semi-stijve materiaal de rig altijd weer in positie; ideaal als je last hebt van kreeft of dwergmeerval. De kern is uiterst soepel en bezit dezelfde matte kleur.

 

GRADE

 

Grade N’Dorser

Deze schitterende, elegante 10FT karperhengel is afgewerkt met zorgvuldig geselecteerde materialen zoals Japanse 'HIGH-Performance' carbon, FUJI hengelcomponenten en SIC geleide ogen. Verkrijgbaar in twee testcurves 2.75 en 3lbs. Uiteraard volop op voorraad tijdens de beurs! Bekijk de video hier.

grade retainer sling

De Grade Retainer Sling is een zeer degelijke weegzak die tevens gebruikt kan worden om de vis voor een korte periode te laten bijkomen. Let op; het is geen bewaarzak! De robuuste ritsen lopen in de bodem verder door zodat de vis er eenvoudiger uit kan zwemmen. Voorzien van grote drijvers en reflecterende banden. Gezekerde ritsen en een uit mesh opgemaakte bodem.  Ontluchtingsgaten, bankstickschroef, stevig koord en oranje marker.

 

SAGA

 

Het hele Saga pakket is tijdens de beurs te verkrijgen en uiteraard geven we weer gratis Saga’s weg! Pick a mix! Een gevulde SAGA beker met jouw favoriete smaak! Een schitterende kans om The Gamechanger eens te testen! Uitzonderlijk aas ontstaat niet per toeval. Onze visie met betrekking tot dit aas is gebaseerd op het blindelings vertrouwen in de unieke signaalwerking die uitgaat van de kracht van fermentatie. Met de eerste greep uit de zak weet je dat je een winnaar in handen hebt! Bekijk de video hier.

TIPS & Tricks

Saron Debets, Pieter van de Werfhorst en Koen koops zullen het hele weekend aanwezig zijn. Zij  laten je graag alle bovenstaande (nieuwe) producten in de praktijk zien en geven je uiteraard meer uitleg als je dat wilt. 

Wij spreken je graag tijdens Carp Zwolle!