24 maart staat bij onze vrienden van Fish Inn in het teken van de seizoenstart voor de karpervissers. Daarom hebben de heren uit Venlo een karper opendag in het leven geroepen die voor iedere karpervisser toegankelijk is. Deze dag staat in het teken van de beste acties, leuke demo’s en gesprekken met de topvissers van de beste merken.

Merken als Deeper, Dreambaits, Fox, Korda, Lowrance, Nash, PB, Proline, Prologic en Strategy zullen op deze dag aanwezig zijn. De vissers van deze merken staan natuurlijk tot jullie beschikking voor leuke gesprekken en demo’s, zoals bijvoorbeeld het knopen van een onderlijn of het samenstellen van een voertje. Heb jij nog bepaalde vragen dan kun je deze gerust stellen aan de heren die op deze dag aanwezig zijn.

Natuurlijk is de winkel weer helemaal op to date gemaakt en zijn alle nieuwe producten voor 2018 al netjes ingeruimd in de schappen. Ook zijn er weer enkele merken nieuw toegevoegd aan het assortiment, denk hierbij aan Nash Bait met hun super scherpe buy 2 get 1 free deals. Ook Proline en Dreambaits hebben hun nieuwe smaken inmiddels bij Fish Inn in de schappen staan, wij kunnen alvast verklappen dat de Vitella, Nutrition en de NG squid weer een mooie aanvulling zijn op de bestaande ranges.

Naast dat Fish Inn natuurlijk een super scherp prijsbeleid hanteert lopen er op deze dag een aantal super scherpe acties. Denk hierbij aan 20kg Coppens pellets voor €29.95 of een 20kg zak premium tijgernoten voor dezelfde prijs. Ook scoor je 10kg boilies voor nog geen 20 euro. Deze aanbiedingen zijn nog nooit eerder vertoond en wij denken dan ook dat de zakken met kruiwagens tegelijk weggesleept zullen worden OP=OP!

Iedereen is deze dag vanaf 09:00 tot 17:00 van harte welkom op de Doctor Cuypersstraat 24 in Venlo, de koffie staat klaar!