INLEIDING

Op 25 mei 2018 treden de nieuwe Europese privacyregels in werking. GDPR, ofwel General Data Protection Regulation, vervangt alle nationale privacywetgeving van alle Europese lidstaten. Monkey Climber stelt zijn beleid inzake de bescherming van uw persoonsgegevens in regel met deze wetsbepalingen.
Monkey Climber hecht veel belang aan het respecteren van de persoonlijke levenssfeer van haar leden, abonnees, contacten, stakeholders en bezoekers van de website. Daarom willen wij u duidelijk informeren over hoe Monkey Climber omgaat met het behandelen en het beveiligen van de persoonlijke gegevens. Wij willen u dan ook duidelijk communiceren welke persoonsgegevens Monkey Climber verzamelt, hoe wij die informatie gebruiken, en wat u moet doen als u uw persoonlijke gegevens wenst na te kijken, wijzigen of verwijderen.

VERWERKINGSVERANTWOORDELIJKE

De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Monkey Climber.
Adres: Stationsstraat 75, 8460 Oudenburg
Telefoonnummer: +32 (0)486059584

Indien u vragen heeft over de manier waarop Monkey Climber met uw gegevens omgaat, of indien u zich wilt afmelden voor bepaald gebruik van uw gegevens, dan kan u op elk ogenblik een email sturen naar info@monkeyclimber.be. Op dit adres kan u ook terecht indien u uw gegevens wenst in te zien of te laten wijzigen.

DOELEINDEN VAN VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS

Monkey Climber is een magazine voor hengelaars. Onze doelstellingen zijn de volgende: informeren en promoten van de hengelsport.

De belangrijkste activiteiten van Monkey Climber zijn te omschrijven als volgt:

· Promotie van de weidelijke sportvisserij aan de hand van de uitgifte van brochures, inrichten van studiedagen en vertegenwoordiging op hengelsportbeurzen;

· Uitgave van ons zesmaandelijks Monkey Climber magazine;

· Ondersteunen jeugdevenementen;

Monkey Climber houdt enkel gegevens bij over personen, clubs en bedrijven die noodzakelijk zijn voor:
Het uitvoeren van een schriftelijke overeenkomst: lidmaatschap, deelname aan workshops en events, bestellingen van boeken, merchandise, advertenties, standen, banners, ed.
het behartigen van de gerechtvaardigde belangen van Monkey Climber zoals hierboven beschreven nodig voor het bestaan van Monkey Climber te garanderen.
Onze websites, nieuwsbrieven en social media te analyseren, onderhouden, beveiligen en optimaliseren.
Het voldoen aan de wetten en regelgevingen waaraan Monkey Climber onderhevig is.
De beslechting van eventuele geschillen.

Monkey Climber bewaart uw persoonsgegevens net zolang als nodig voor de hierboven omschreven doelstellingen. Daarna kunnen uw persoonsgegevens bewaard blijven voor archiefdoeleinden.

(PERSOONS)GEGEVENS DIE MONKEY CLIMBER VERWERKT

De gegevens die Monkey Climber verzamelt, zijn steeds gerelateerd aan uw federatie/club, behoudens in het geval van een individueel lidmaatschap en. Ook van Monkey Climber personeelsleden en bestuurders worden specifieke persoonlijke gegevens verzameld om te kunnen voldoen aan de wettelijke verplichtingen.

Hierna volgt een opsomming:
Contactpersonen met hun specifieke gegevens (naam, voornaam, functie, telefoon, email) ten behoeve van abonnementen op geschreven magazines en digitale nieuwsbrieven en verwerking van deelname aan events;
Leden met hun specifieke gegevens (naam, voornaam, functie, telefoon, email) ten behoeve van abonnementen op geschreven magazines en digitale nieuwsbrieven en verwerking van deelname aan events;
Identiteitskaartgegevens en privé-gegevens van wettelijke vertegenwoordigers van Monkey Climber (i.e. bestuurders).

DELEN VAN PERSOONSGEGEVENS

Monkey Climber zal de door haar verwerkte persoonsgegevens niet uitwisselen met derden tenzij uitdrukkelijk medewerking en akkoord wordt verleend in het kader van specifieke campagnes.

REGISTRATIE VAN PERSOONSGEGEVENS

Monkey Climber registreert enkel gegevens die u zelf beslist om ons, uw club en federatie toe te vertrouwen en door u zelf, uw club of federatie zijn opgegeven.

BEWARING VAN GEGEVENS

Overeenkomstig met de privacywet heeft u steeds het recht op:
inzage in uw gegevens;
verbetering van deze gegevens;
uitschrijving of verzoek om vergeten te worden, tenzij dit strijdig is met de wettelijke verplichtingen van de vereniging Monkey Climber.

Deze zaken kan u melden via mail aan: info@monkeyclimber.be.

BEVEILIGING VAN PERSOONSGEGEVENS

Bij de verwerking van persoonsgegevens ziet Monkey Climber toe op de beveiliging van deze informatie. Zo zorgen wij er maximaal voor dat er geen ongeoorloofde toegang is tot, aanpassing, openbaarmaking, verlies, of enige vorm van onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens. Onze werknemers zijn verplicht uw persoonsgegevens vertrouwelijk te behandelen wanneer ze er toegang tot hebben.
Datalekken zullen onmiddellijk gemeld worden aan de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, Drukpersstraat 35, 1000 Brussel.

FOTO’S

Foto’s gebruikt en/of genomen tijdens de events van Monkey Climber en waarop nadrukkelijk bepaalde personen herkenbaar zijn, zullen enkel gebruikt worden mits toestemming van de betreffende personen. Dezelfde maatregel geldt eveneens voor specifieke detailfoto’s van processen en/of producten tenzij de firma deze zelf ter publicatie aanbiedt. Overzichtsfoto’s worden wel gebruik zonder toestemming.

LINKS

Op de websites van Monkey Climber vindt u links naar websites van andere partijen. Monkey Climber is niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die sites uw (persoons)gegevens behandelen. Bekijk hiervoor steeds het privacy beleid, de disclaimer, de copyright notice en de algemeen voorwaarden na van de website die u bezoekt.

WIJZIGINGEN VAN HET PRIVACY BELEID

Monkey Climber heeft het recht om wijzigingen aan te brengen in het privacy beleid. Ga daarom regelmatig dit document na.
Verdere informatie in verband met de bescherming van de persoonlijke levenssfeer kan u bekomen bij de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, Drukpersstraat 35, 1000 Brussel.

Laatst gewijzigd: 18 juni 2018.